دانشجوی گرامی؛

جهت اتصال به کلاس های آموزش مجازی ارائه شده از سوی واحد الکترونیکی، تمامی مراحل را با دقت انجام دهید.  تا زمانی که استاد به کلاس وارد نشود، دانشجو امکان ورود به کلاس را ندارد برای اتصال به کلاس ها از طریق موبایل و تبلت بر روی لینک زیر کلیک کنید:

« راهنمای اتصال به کلاس های مجازی با استفاده از موبایل »

اتصال به کلاس های مجازی با استفاده از کامپیوتر:

بخش اول: پیش نیازهای سخت افزاری سیستم

۱- میکروفن یا هدست یا هندزفری موبایل برای صحبت در کلاس (اختیاری می باشد)

بخش دوم: پیش نیازهای نرم افزاری سیستم

۱- سیستم عامل ویندوز ۷ و یا بالاتر و نصب تمامی درایورها از جمله درایور کار ت صدا

۲- نصب مجموعه نرم افزارهای آفیس ( از جمله word و PowerPoint)

۳- نصب نرم افزاری برای مشاهده فایل های PDF : در صورتی که فایل های PDF برای شما قابل مشاهده نیستند نرم افزار معرفی شده زیر را دریافت و نصب نمایید:            دانلود نرم افزار Fox it Reader برای مشاهده فایل های PDF

4- نصب مرورگر فایرفاکس نسخه ۶۹ و یا بالاتر (برای دانلود فایرفاکس ۶۹ کلیک کنید)

۵- نصب برنامه   Adobe Connect add in (برای دانلود برنامه مذکور کلیک کنید)

۶- نصب جدیدترین نسخه از فلش پلیر  ( برای دانلود فلش پلیر ۳۲ کلیک کنید )

توجه داشته باشید قبل از نصب فلش پلیر، مرورگر فایرفاکس را به طور کامل ببندید

۷- کیبورد فارسی + آموزش برای تایپ فارسی و بدون مشکل در چت کلاس آنلاین (برای دانلود کیبورد فارسی کلیک کنید)

8- نصب نرم افزار Any Desk برای رفع مشکل در مواقع اضطراری  (برای دانلود Any Desk کلیک کنید)

بخش سوم: تست میکروفن

برای تست سالم بودن میکروفن به سایت ذیل مراجعه نموده تا به صورت آنلاین وضعیت کارکرد میکروفن شما از طریق ضبط صدا و پس از آن پخش صدای ضبط شده مورد  آزمایش قرار بگیرد.   «  نرم افزار آنلاین تست صدا و میکروفون»

پس از کلیک بر روی لینک بالا، بر روی آیکون قرمز رنگ میکروفن () کلیک کنید، میکروفن را نزدیک به دهان خود کرده و چند ثانیه صحبت کنید. سپس بر روی دکمه قطع ضبط () کلیک کنید و صدای ضبط شده خود را پخش کنید ().

توجه داشته باشید، در صورتی که درایور کارت صدای کامپیوتر و یا لپ تاپ خود را نصب نکرده باشید، در محیط کلاس، میکروفن شما قابل شناسایی نیست، تست فوق فقط مربوط به سالم بودن میکروفن شماست.

بخش چهارم: اتصال به کلاس درس

برای اتصال به کلاس، ابتدا وارد آدرس زیر شوید:

صفحه ای مانند صفحه ذیل برای شما باز خواهد شد:

دانشجویان محترم برای ورود به سایت از یکی از روش های ذیل استفاده نمایند:

نام کاربریشماره دانشجویی

رمز عبور: کدملی

پس از ورود برای اطلاع از نحوه کار با سامانه می توانید فایل آموزشی پیوست شده را مطالعه نمایید.

« دریافت فایل آموزشی مخصوص دانشجویان »

همچنین می توانید از آموزش های تصویری تهیه شده که در صفحه ذیل قابل مشاهده است، استفاده نمایید.

« فیلم های آموزشی مخصوص دانشجویان »

در صورتی که مانند عکس ذیل بعد از انتخاب یکی از دروس خود، ۲ عنوان کلاسی را مشاهده نمودید، کلاسی که عنوان Main Class دارد را انتخاب کنید

حضور و غیاب دانشجویان:

ملاک حضور و غیاب دانشجویان پیوستن به کلاس های درسی خود می باشد. لذا از زمان ورود به کلاس تا پایان کلاس آنلاین باشید و از کلاس خارج نشوید.

در صورتی که به هر دلیل در زمان کلاس آنلاین موفق به اتصال به کلاس نشدید، می توانید فایل ضبط شده کلاس را مشاهده کنید.

هریک از موارد ذکر شده به عنوان حضور دانشجو مدنظر قرار می گیرد.

دانشجویان محترم:

پس از اجرای تمامی مراحل بالا، مطالعه دقیق فایل PDF ضمیمه شده و تماشای فیلم انتهایی این صفحه در صورت بروز مشکل، ابتدا به بخش « سؤالات متداول » مراجعه کنید.