بسمه تعالی

با توجه به شرایط خاص ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و عدم امکان فعالیت آموزشی دانشگاه ها به صورت حضوری، در اجرای بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه و مصوبات ستاد آموزش غیر حضوری دانشکده فنی و حرفه ای سما واحد بندرعباس مقرر گردید به منظور استمرار فعالیت های آموزشی کلاس های دانشجویان به صورت غیرحضوری (آنلاین) برگزار گردد. لازم به ذکر در حال حاضر و باتوجه به شرایط حادث شده، کلیه دانشگاه های کشور تا اطلاع ثانوی ملزم به آموزش غیرحضوری شده اند، لذا دانشکده فنی و حرفه ای سما واحد بندرعباس نیز از این قاعده مستثنی نبوده و تمامی تلاش خود را برای ارائه مطلوب کلاسهای غیرحضوری انجام داده و خواهد داد.

برای اتصال به کلاس، وارد آدرس زیر شوید:

الف) الزامات سخت افزاری و نرم افزاری

1- توصیه می شود از طریق رایانه شخصی یا لپ تاپ وارد کلاس های آنلاین شوید. استفاده از موبایل برای ورود به کلاس آنلاین مشروط به استفاده از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس امکان پذیر است ولی محدودیت هایی از لحاظ اندازه تصویر دارد.

2- رایانه یا لپ تاپ شما بایستی مجهز به میکروفن و سیستم پخش صوت باشد. ترجیحا  استفاده از هدست توصیه می شود (ترجیحا برای اساتید وب کم (دوربین) هم توصیه می شود).

3-قبل از ورود به کلاس آنلاین از نصب درایورها و راه اندازی سیستم میکروفن و وب کم و سالم بودن آن ها کاملا مطمئن شوید.

4-صرفا از آخرین نسخه های مرورگرهای فایرفاکس برای اتصال به کلاس آنلاین استفاده نمایید.

5- حداقل سرعت دانلود اینترنت شما بایستی ۲Mbps  باشد و حتی المقدور از اینترنت ADSL استفاده نمایید .

ب) توصیه های نرم افزاری جهت استفاده از کلاس

1- نرم افزارهای  سازگار با سامانه آموزش مجازی

عنوان نرم افزار

لینک دانلود

نرم افزار فایرفاکس  (32 بیتی)

دانلود Mozila FireFox

نرم افزار فایرفاکس  (64 بیتی)

دانلود Mozila FireFox

فلش پلیر برای مرورگر فایرفاکس

دانلود FlashPlayer-FireFox

ادوب کانکت برای ویندوز

دانلود Adobe connect Add-in – Win

ادوب کانکت برای اندروید

دانلود Adobe connect Android

مرورگر اندروید

دانلود  Cm Browser  اندروید

کیبورد فارسی

دانلود Keyboard_farsi

نرم افزار ریموت دسکتاپ نسخه ۵.۴.۲

دانلود Any Desk

2- نرم افزارهای کمکی
                            نرم افزار آنلاین تست صدا و میکروفون

ج) سایر موارد مهم (قابل توجه اساتید و دانشجویان)

1- از طریق لینک موجود در همین صفحه وارد سامانه آموزش الکترونیکی شوید.

2- دانشجویان گرامی با وارد نمودن کد کاربری (شماره دانشجویی) و رمز عبور (شماره شناسنامه) وارد سامانه شده و طبق زمانبندی برنامه کلاسی خود، وارد صفحه ورودی کلاس آنلاین خود شوید.

3- اساتید محترم نیز با وارد نمودن کد کاربری اساتید (کد ملی) و رمز عبور اساتید (کد ملی) وارد سامانه شده و طبق زمانبندی ابلاغ تدریس خود وارد صفحه ورودی کلاس آنلاین خود شوید.

4- در صفحه ورودی کلاس آنلاین مجددا کد کاربری (کد ملی) و رمز عبور(شماره شناسایی دانشجو) (اساتید کد کاربری (کد ملی) و رمز عبور (شماره شناسایی اساتید)) را وارد نموده تا وارد محیط کلاس آنلاین شوید.

5- توجه داشته باشید قبل از ورود استاد درس (اپراتور) به کلاس آنلاین، امکان ورود دانشجویان (کاربر عادی) وجود ندارد ولی بلافاصله پس از ورود استاد به کلاس آنلاین، دانشجویان نیز بصورت خودکار وارد کلاس خواهند شد لذا چنانچه پس از ورود کد کاربری و رمز عبور اجازه ورود به کلاس را نداشتید مرورگر خود را باز نگه دارید تا پس از ورود استاد بصورت اتوماتیک وارد کلاس شوید.

6-کلیه کلاسهای آنلاین بصورت رسمی و تحت نظارت معاونت آموزشی برگزار و حضورغیاب دانشجویان نیز انجام خواهد شد.

7- کلیه کلاسهای مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی (به استثنای دروس عملی) ، طبق برنامه انتخاب واحد ترمی و در همان روز و ساعت های انتخاب واحد (به استثنای تعطیلات رسمی) به صورت غیرحضوری (آنلاین) از طریق سامانه مرکز آموزش الکترونیکی برگزار خواهد شد.

د) کد کاربری و گذر واژه جهت ورود به کلاس های آموزش الکترونیکی

1- اساتید :