برگزاری بیست و یک رخداد نجومی در مدارس سما بندرعباس

برگزاری بیست و یک رخداد نجومی توسط مدارس سما بندرعباس در سه ماهه اول سال تحصیلی جاری، رییس مراکز آموزشی و فرهنگی سما بندرعباس از برگزاری بیست و یک رخداد نجومی اعم از برنامه های رصد و کارگاه های تئوری و عملی در سه ماهه اول سال تحصیلی جاری خبر داد و افزود با تشکیل کانون های نجوم در مدارس و برنامه ریزی مدون زمینه برای دانش آموزان، معلمان و حتی والدین علاقه مند به برنامه های نجومی فراهم و برنامه ها بر اساس تقویم تنظیم شده در بستر کلاس های مجازی اجرا می گردد. محمدی نژاد هدف از اجرای این برنامه ها را تنوع بخشی به فعالیت های علمی پژوهشی و پرورش استعداد های بالقوه علاقه مند به علوم فضایی نظیر اختر شناسی و صنایع هوا و فضا دانست و خاطر نشان کرد مطمئنا این حوزه یکی از زمینه های مورد نیاز کشور برای حرکت به سوی مرزهای دانش و پیشرفت در آینده است. گفتنی است مرکز نجوم سما بندرعباس از دو سال پیش کار خود را آغاز و هر ساله در کنار کارگاه ها و رصد های منظم برنامه های متنوعی از جمله همایش استانی نجوم را برگزار می کند که مشارکت فعال دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی را در پی داشته است.