امور مشمولین و نقل و انتقالات

کارشناس امور دانشجویی و مشمولین : سرکار خانم لیدا ادیبی سده

شماره تماس: 33737095-076  داخلی 108

(این بخش در طبقه 4 ساختمان آموزشی واقع شده و همکاران این بخش در قسمتهای ذیل پاسخگوی شما دانشجویان گرامی می‌باشند.)

در این بخش امور مربوط به امور مشمولین ، نقل و انتقالات دانشجویی  انجام می شود.

دانشجویانِ متقاضیِ هر یک از خدمات فوق، با مراجعه حضوری به کارشناس مربوطه می‌توانند درخواست خود را پیگیری نمایند.

• امور مشمولین: کلیه دانشجویان ذکور که در زمان ثبت نام، کارت پایان خدمت یا کارت معافیت از خدمت وظیفه عمومی ندارند می بایست جهت تحصیل در دانشگاه مجوز ثبت نام موقت و معافیت تحصیلی داشته باشند که برای اخذ مجوز مربوطه دانشجو بایستی به مسئول مربوطه مراجعه نماید.  در صورتیکه دانشجوی مشمول موفق به اتمام واحدهای خود در مدت 5 ترم نشود برای ادامه تحصیل در ترم 6 نیاز به مجوز کمیسیون موارد خاص و مجوز نظام وظیفه دارد که در این حالت دانشجو پس از مراجعه به آموزش و ارائه درخواست به آموزش و پیگیری پاسخ درخواست از طریق آموزش، پس از اطمینان از جواب کمیسیون موارد خاص دانشجو بایستی نامه درخواست سنوات ارفاقی را از مسئول امور مشمولین اخذ نماید و پس از مراجعه به پلیس 10+ و دریافت پاسخ نامه، سریعاً جواب را به مسئول امور مشمولین تحویل نماید. در غیر اینصورت امکان انتخاب واحد برای دانشجویان ترم 6 و بالاتر وجود نخواهد داشت. لازم به ذکر است آخرین مهلت برای اخذ مجوز نظام وظیفه برای نیمسال اول و دوم از قرار زیر است:

نیمسال اول تا پایان آذرماه 30/09

نیمسال دوم تا پایان اردیبهشت ماه 31/02

بعد از این تاریخ ها به هیچ عنوان امکان اخذ مجوز، ثبت انتخاب واحد و فراغت از تحصیل وجود نخواهد داشت و دانشجو اخراج نظام وظیفه ای محسوب می گردد و باید فرآیند تسویه حساب و اخذ ابطال معافیت تحصیلی و اعزام به خدمت وظیفه عمومی را آغاز نماید.

« فرم درخواست سنوات برای دانشجویان ترم 6 و بالاتر» قابل دریافت از قسمت « فرمها و آیین‌نامه‌ها» می باشد.

• نقل و انتقالات دانشجویی: دانشجویانِ متقاضی، بایستی ضمن مراجعه حضوری، اطلاعات خود را در سامانه منادا به آدرس https://std.iau.ir ثبت نمایید و پس از پیگیری پاسخ درخواست از طریق سامانه منادا، در صورت موافقت سازمان مرکزی با  میهمانی،  جهت ادامه امور به مسئول مربوطه مراجعه نمایند. زمانبندی اقدام برای نقل و انتقالات از قرار ذیل می باشد:

برای نیمسال اول خرداد ماه

برای نیمسال دوم آذرماه